Hoe kies je de perfecte kinderoutfit?

Geplaatst op 01-03-2022

Perfecte kinderoutfit

Er zijn veel verschillende dingen waar je op moet letten bij het uitzoeken van een outfit voor je kind. Net als volwassenen willen kinderen stijlvol zijn en er ook goed uitzien in hun kleding.

Kinderen veranderen ook heel snel van maat, dus je wilt er zeker van zijn dat wat je ze koopt, lang meegaat tijdens al hun groeispurten, of het nu te groot of te klein is op het moment van aankoop.

Er zijn veel verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het online en offline winkelen voor kinderkleding, maar het belangrijkste om te onthouden is om er plezier mee te hebben!

Gebruik je intuïtie


Ouders zijn altijd op zoek naar manieren om slimme, gelukkige kinderen groot te brengen. Maar in een wereld vol opvoedingsexperts en eindeloos advies, kan het moeilijk zijn om te weten hoe je ouderschap moet benaderen.

Dr. Laura Markham

Opvoedexpert Dr. Laura Markham gelooft dat er geen pasklare oplossing is als het gaat om het opvoeden van kinderen.

Slimme keuzes maken

Ze stelt voor om je intuïtie voorop te stellen als het gaat om het uitkiezen van de outfit van je kleintje om goede gewoonten op te bouwen en later slimme keuzes te maken.

Basisregels voor laagjes


Het is altijd gemakkelijker om een ​​paar dunne kledingstukken in lagen te leggen dan om er iets diks overheen te leggen.

T-shirt

Als u bijvoorbeeld wilt dat uw kind in de winter een spijkerbroek draagt, maar het koud heeft als hij alleen zijn normale shirt en sokken draagt, overweeg dan om een ​​t-shirt en een shirt of jas met lange mouwen te dragen.

Je zou ook laagjes kunnen dragen met sokken, leggings en onderkleding; beide opties nemen minder ruimte in beslag dan een hele broek of rok.

Kind joggingbroek


Het is je eerste schooldag bij een nieuwe baan en je wilt een goede indruk maken op je school.

Je pakt je kind joggingbroek - en onthoud dan: in jeans geklede baby's mogen vandaag niet naar binnen.

Hey! Wat doe je?

Jouw schoenen

Ik weet wat ik zou doen als ik in jouw schoenen stond; Ik zou leren hoe ik mijn kinderen voor succes kan kleden met perfecte kinderoutfits.

Kleintjes

Kleintjes hebben kleding nodig die professioneel, maar speels is, net als die van jou!

Kleed je op basis van de activiteiten die je hebt gepland


Bedenk voordat u gaat winkelen welke activiteiten uw kind het meest zal doen in zijn of haar nieuwe blindgangers.

Zwemmen

Worden het speeldata? Zwemmen? Zomerkamp? Speeltijd in een nabijgelegen park?

Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van kleding. Als uw kind meer tijd gaat besteden aan het spelen met andere kinderen op buitenspeeltuinen, dan zijn ademende stoffen waarschijnlijk een betere optie dan katoen en zijde.